top of page
Search
  • Writer's pictureD3

Pozvanie na Letný pobyt 2023

Updated: Jun 7, 2023

Milé priateľky, milí priatelia,


aj tento rok by sme vás radi pozvali na náš každoročný Letný pobyt D3. Pobyt sa bude konať od stredy 13. júla do nedele 16. júla 2023 v hoteli Remata (https://www.hotel-remata.sk).


Program na pobyte:

Na pobyte sa snažíma nájsť vhodnú rovnováhu medzi spoločným, inšpiratívnym programom a voľnom v prírode, pri športe, či diskusiách. Počas doobeda sa speakri sa postarajú o úvod do témy, na ktorý budeme potom reflektovať v rozhovoroch v skupinách


Sme veľmi radi, že naše pozvanie prispieť do ranného programu prijal tento rok aj vzácny hosť Prokop Remeš. Prokop Remeš je český psychoterapeut, gynekológ a zakladateľ hagioterapie, existencionálnej terapie, ktorá sa dotýka tém ako je vina, utrpenie, dobro, zlo, smrť, zmysel života a pod.


Okrem ranného programu budú súčasťou pobytu aj moderované diskusie a obľúbený formát Open Space, ktorý prináša priestor na témy, ktoré navrhnete vy. Samozrejme pobyt ponúka aj príležitosť len tak podebatovať so starými i novými priateľmi v príjemnom prostredí na terasách a v okolitej prírode. V čase popoludňajších a večerných stretnutí pre Okrem ranného programu budú súčasťou pobytu aj moderované diskusie a Open Space na témy, ktoré navrhnete. Samozrejme pobyt ponúka aj príležitosť len tak podebatovať so starými i novými priateľmi v príjemnom prostredí na terasách a v okolitej prírode.


V čase popoludňajších a večerných stretnutí pre dospelých budú mať svoj program aj deti, pravdepodobne vo viacerých skupinác rozdelených podľa veku.


Viac informácií o pobyte a možnosti registrácie nájdete v priloženom dokumente:

D3 Pozvanie 2023
.pdf
Download PDF • 539KB

Registrácia je možná do konca júna 2023, alebo do naplnenia kapacity hotela na https://forms.office.com/e/7b71tsgHkc.


Veronika Michalová

Michal Laco

600 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page